Méretnövelés vákuumkészülékkel

A folyamat:

A hímvesszőt lehetőleg félmerev állapotban a hengerbe helyezve, majd a vákuumot lassan kipumpálva a péniszbe vér áramlik. A vákuum erősségétől függően változik a beáramló vér mennyisége, különböző erősségű erekciót idézve elő. A vákuumkészülék használatakor tehát vér áramlik a barlangos testekbe, mely beáramlás erősségét magunk szabályozhatjuk. A "normálisnál" erősebb beáramlást idézve elő a vér nyomása tágító hatással van a barlangos testeket alkotó erekre, ezáltal van lehetőség a vér megtartó edények méreteinek, tehát a hímveszző méretének növelésére.

A beáramló vér minden irányba egyenletesen tágít, vastagságot és hosszt is növelve, ezért is egyedülálló e módszer. A tágító erő egy komoly készülékkel hihetetlenül finoman szabályozható, ami szintén csak e módszerre igaz!

 

Az eredmény:

Kb. 15-20%-os növekedés elérése lehetséges tökéletes biztonsággal. Már az első használattal is nagyobb lesz a hímvessző, hiszen a "túlnyomás" tágít, azonban a pumpálás befelyeztével az elért növekmény visszahúzódik. A készüléket rendszeresen használva a pénisz mindig egy kicsit nagyobbra nő, majd mindig egy kicsit kevésbé húzódik vissza.

Heti 3-4 alkalommal, alkalmanként 2x20 perc használattal, 3-4 hónap elteltével már jócskán látszódik eredmény ( eredmény már eleinte is látszódik), a maximális növekedés (kb.20%) eléréséhez kb 1 év szükséges, ill. nem szabad 1 évnél hamarabbra tervezni.

A kulcs az óvatosság, kíméletesség és türelem.

A vákuumkészülék használata már 2-3 hét alatt meghálálja magát; nagyobb önálló merevedés, hosszabb kitartás... , a méretnöveléssel azonban nem szabad sietni ! Ha a kívánt maradandó növekményt (pl.: 10%) csak kb.1 év alatt célunk elérni, akkor tudatosan kíméletesen bánunk a legnemesebb testrészünkkel, elkerüljük az esetleges látványtól való "megrészegülésből" adódható túlkapásokat, és biztosak lehetünk benne, hogy semmilyen kárt nem okozunk a szövetekben.

Egy szoros határidő már önmagában, irreális célkitűzéssel párosítva méginkább elkerülendő!

 

A megfelelő készülék: Dr. Joel Kaplan rendszere:

a vákuummal történő méretnöveléshez elengedhetetlenül fontos egy megfelelő tudású és minőségű készülék:

A vákuum nagyságáról számot adó manométer hiánya elképzelhetetlen: feltétlen szükséges a túl nagy vákuumértékek elkerüléséhez, a lassú, fokozatos, finom vákuumszint emeléshez, és az egyén számára mindenkor megfelelő vákuumérték beállítására. Az egyének különbözőek, így mindenkinek más és más erősségű, intenzitású vákuum szükségeltetik a kívánt eredmény eléréséhez!

A finomleeresztésre is képes leeresztő szelep szintén nélkülözhetelen, hiszen egy 15 perces periódus alatt váltakozóan szükség van kisebb és nagyobb állandó vákuumszintekre, lassú leeresztő, majd visszapumpáló szakaszokra..... (bővebben használati útmutatóban)

A hengernek kellően vastag falúnak kell lennie, hogy biztonsággal bírja a nagyobb vákuumot is: sok készüléknél a silány hengerminőséget egy kellően erőtlen pumpával kompenzálják. Ha nem rendelkezik elég vastag peremmel, lehetetlenség nagyobb vákuumon, és 5 percnél tovább használni, ugyanis nagyon bevág az ágyékba, kibírhatatlan fájdalmat okozva ezzel.

A hengernek önmagában is tömítenie kell; bármi szilikongyűrű, v. egyéb csoda esetén, ahol a hímvessző a gyűrűvel érinkezik, ott nem lesz merev. Azaz jellemzően a hímvessző tövére nem fog hatni tágító erő. Fontos, hogy mindenki a neki megfelelő méretű hengert használja, itt nincs helye kompromisszumnak; miszerint mindenkinek ugyanolyan átmérőjű hengert (egyszerűbb termékek)!

A szelepek és cső sem elhanyagolható alkatrészek, rendszeres használattal az egyszerű készülékeknél ezek mennek tönkre legelőször. Az ipari minőségű szelepek a cső levételekor megtartják a vákuumot.

A méretnövelő csomag fontos tartozéka a szíj, ami a 15 perces pumpálási szakasz után, a hímvesszőre felhelyezve félmerev állapotot tart fenn. Ez a vákuum hatására enyhén kitágult barlangos testeket, ill. szöveteket nem hagyja azonnal összehúzódni. Ez a szoktatási folyamat segít a maradandó eredmény elérésében.

Dr. Kaplan urológus szakorvos megérdemelten a világ legnagyobb és legismertebb, és szinte az egyetlen orvosi méretnövelő készülék gyártója. Szintén ő az egyetlen aki e részterületen FDA minősítést kapott termékei számára. A fentebb említett követelmények is csak a ő rendszerei felenek meg kifogástalanul. A lehető legmagasabb fokú minőség és tökéletes ergonómia jellemzi termékeit. Nem egy játékszerről van tehát szó.

A méretnövelő készlet tartalma

 • 1 választható méretű henger, ld.: Hengerméretezés
 • csúcsminőségű kézipumpa manométerrel és finomleeresztő szeleppel
 • vákuumcső
 • szelepek
 • részletes magyar nyelvű útmutató
 • próbamennyiségű síkosító
 • méretszoktató bőrszíj

Ár: Br. 39.990 Ft ingyenes házhozszállítással

 

 

Tisztelt Érdeklődő!

 

A közelmúltban sajnálatosan több forrásból is, szakmailag és orvosilag egyaránt megalapozatlan, valótlan, saját terméket népszerűsítő vádak érték a minőségi levegős vákuumkészülékeket, amit nem hagyhattunk szó nélkül.

A vízzel működő vákuumkészülékek - vagy hydrokészülékek - gyártói, ill. forgalmazói állítják azt, hogy a levegő elvű készülékek semmit sem érnek, szemben a vízközegű pumpákkal.
Jelen rövid kitérőben a jogos védekezés keretei között pusztán néhány tényt fogunk ismertetni.
Tisztelt Érdeklődő; a hímvessző egy nagyon nemes és fontos testrész, így mielőtt elhamarkodott döntést hozna, mindenképpen győződjön meg arról, hogy akihez fordul, kellő szakmai -orvosi-felkészültséggel, tapasztalattal rendelkezik-e, és az érvek amikkel esetlegesen meggyőzni kívánják, valósak, szakmailag megalapozottak-e!

A következőkben néhány, készülékeinket ért, részben angol, részben magyar nyelvű, alaptalan vádat, téves következtetést (dőlt betűvel szedve) fogunk bemutatni.....

 1. A LEVEGŐ ALAPÚ PUMPÁKKAL ELLENTÉTBEN AZ ELÉRT EREDMÉNY MEGMARAD HASZNÁLAT UTÁN IS! - Aki ezt állítja; legyen szíves először írja le, miért nem marad meg a levegős pumpáknál, majd azt, miért marad meg vizes pumpáknál. Az állítás légből kapott, és valótlan, de legfőképpen hiányos. Később visszatérünk rá.
 2. A hydropumpánál a levegős készülékekkel szemben kiszámított tervezési szívóerő van, ill a tervezési szívóerő úgy lett kiszámítva... - Tervezési szívóerő számítása? A szívóerőt a felhasználónak kell szabályoznia akarata szerint, és akkor rögtön az egyik legfontosabb részhez érkeztünk; a szívóerő pontos, precíz, ellenőrizhető megvalósításához!
 3. A hagyományos levegős vákuummal működő eszközökben levegő van, mint egy szivacsban, és összenyomódnak, illetve kitágulnak anélkül, hogy ezzel arányosan megnövelnék a péniszt. Ez az adott terület megnövekedését eredményezi, mely más területen nem jelenik meg, azaz a fitymában, és nem a hosszban vagy kerületben. A ....vízzel van töltve, és az pénisz fő részén helyezkedik el, melyre jól rátapad. A víz kiszorul a pumpaharmonikájának kompressziója hatására. Ez tölti ki a készülék belsejében lévő térfogatot. - Nem kevesebbet állít, mint, hogy a vákuum hatására a levegős pumpában nem történik semmi a hímvesszővel! No, de akkor kezdjük az elején; a.....eszközökben.levegő van, majd összenyomódnak ill. kitágulnak - -MIK nyomódnak össze ill. tágulnak ki? Miről beszélünk?- anélkül, hogy..... -Mivel arányosan?.
  Ez adott terület megnövekedését eredményezi...- ha egyszer anélkül, hogy megnövelnék.., akkor mi az adott terület, de egyáltalán milyen adott területről beszélünk? Ez lenne a fityma? - és nem a hosszban vagy kerületben - Ennek kijelentése tökéletes képet fest a kitaláló csoport szakmai hozzáértéséről, fizikában való jártásságáról, talán még a tervezési szívóerőre is. - de kicsit tovább; ...a pénisz fő részén hehyezkedik el, melyre jól rátapad - A levegős rendszer hengere hol helyezkedik el? De ami fontosabb; ha egyszer jól rátapad, akkor hogy tud a levegős pumpával ellentétben nem csak adott területen hatni? - Ez tölti ki a térfogatot - Mi? És a levegős pumpánál mi?
 4. A levegős pumpákkal szemben itt az egyedi pumpaharmonika kivitelnek köszönhetően a harmonika kitágul, és megpróbál visszaállni az eredeti térfogatára - Ha az egyedi harmonika, csak megpróbál visszaállni, akkor hol van itt pontos, egyedi, ellenőrzött szívóerő alkalmazás, és pláne a tervezés? Jobb egy pumpaharmonika ami megpróbál valamit, mint egy precíz, finom műszer, amit a felhasználó pontos igényének megfelelően szabályoz?

 5. Kommentár nélküli idézetek arról, miért is hatékonyabb a vízzel működő készülék a levegősnél.;
  1. Használatakor pénisze már egy gyakorlat után észrevehetően nagyobb, vastagabb és izmosabb lesz!" - A pénisz izmosabb lesz? 2."Már az első alkalommal látni fogja az eredményeket, amint leveszi a terméket. Mindamellett, pénisze néhány órán belül lassan kezd növekedni. Ez nem egy egyéjszakás csoda" 3.Ez egy segédeszköz edzésekhez, és csak néhány hét múlva látja majd az igazi különbséget.A készülékből származó nyomás kinyitja a corpora cavanosa üregeit, és megnagyobbítja őket, azaz több vér áramolhat beléjük. 4. Általában 1-3 hónap után a hosszanti növekedés elindul 1,5 cm-rel vagy fölötte.

Összefoglalás:

Egy kis anatómia;
A corpora cavernosának nincsenek üregei, azok pláne nem nyithatók, a barlangos testeket módosult vérercskék alkotják, amelyek falainak simaizomzata ernyed el ahhoz, hogy vér áramolhasson bele. A hímvessző nyújtással történő növelésének bármilyen módozatánál a hossz ill vastagságnövekedés folyamatos; 1-2 mm-enként észrevehetően. A hatásmehanizmus a következő: az előidézett, átlagosnál erőteljesebb vérbeáramlás tágítani fogja az erek keresztmetszetét, természetesen már az első alkalommal is, azonba a vér kiáramlása után kis idővel az erecskék visszanyerik eredeti méretüket. Az, tehát, hogy az első használat után látható eredmény, teljesen természetes. Minden attól függ, sikerült e tágító hatású véráramlásrt előidézni. Idővel egyre nagyobb tágulás idézhető elő -természetesen csak megfelelő biztonság mellett-, és az erecskék már egy kissé tágult állapotra húzódnak majd vissza.
A sok különböző csodaszernél (tabletták, súlyok, egyes gépek stb.) emlegetett 2,5–7,5 cm hossznövekedési ill ~30 %-os kerületi növekedési értékek józan ésszel gondolkodva is túlzottak. A valódi tapasztalatok azt mutatják, hogy 15 - 25 % -os növekedés az, ami bármiféle nyújtó módszerrel, egyszerűen a pénisz ANATÓMIÁJÁBÓL következően elérhető.

A kulcs tehát a véráramlás minél pontosabban szabályozott, biztonságos és ellenőrizhető előállítása, nem pedig a közeg.
Ki meri azt állítani, hogy a levegő közegben előidézett vákuum nem ugyanúgy hat a hímvesszőre, mint egy más közegben előállított? A vákuum azt jelenti, hogy egy térben kisebb a nyomás, mint egy hozzá kapcsolódó térben, vagy kisebb, mint a légnyomás. Ha tehát egy vákuumkészülék hengerében kisebb a nyomás, mint a légnyomás -ill a testben jellemző nyomás- akkor a hímvesszőbe vér fog áramolni, akármi is legyen a közeg, sőt semmi különbség nem lesz közeg és közeg között.

A mértenövelés kulcsa a rendszeres edzés. Egy edzés valami hasonló (részletes tervek a használati útmutatóban); induló vákuumszint létrehozása: 1perc, megtartani 1-2p, kicsit nagyobb vákuum 1p alatt, megtartani 2p, finomleeresztő szeleppel lassan leereszteni 1p, újra vákuum 2p, csúcsvákuum 2p, kisebb vákuum 1p.... azaz a hatékony edzés kb 20 perc alatt szinte folyamatosan változó, finoman szabályozott vákuumot igényel, pontosan azért, hogy a nyújtás kíméletes legyen, elegendő időt hagyva a lassó tágulásnak, kis pihenőket közbeiktatva. Ehhez kell egy finom műszer, finomleeresztő szeleppel, vákuumszint mérővel. Egy heti 3-4szer 20perces edzés akármilyen készülékkel nem kivitelezhető. Műszer kontra gumiharmónika...

És most érkeztünk egy igazán fontos részhez:
A henger
Ha a henger nyílása egy fokkal nagyobb, mint optimális, akkor mindegy milyen a közeg, a nyomáskülönbség a hímvesszőt övező ágyéki részből is be fog húzni a hengerbe (bőrt ill zsírszövetet) ami nem cél, sőt esztétikailag is hátrányos. Így fontos, hogy mindig megfelelő méretű hengert használjon! Egy hengermérettel lehetetlen lefedni az összes férfiembert. Sznintén fontos, hogy pontosan lássa, a hímvessző egész hosszában, mi is történik péniszével. Sok eszköznek a különböző ügyetlen, szükségmegoldásként alkalmazott gumi tömítőgyűrűk, vagy egyéb megoldások miatt nem látszik a hímvessző törzsének alsó 4-5 cm-e, amely pont a leginkább kritikus terület! Ragaszkodjon ahhoz, hogy mindig pontosan és tisztán láthassa e fontos testrésze egészét egy nyújtó művelet bármilyen formája alatt! Gyakran a csak nehezen látható hajszálerecskék állapotából lehet következtetni, hogy visszább kell venni a vákuumból! A henger széles pereme is fontos tényező; 20 percig szorul folyamatosan a testhez, nem mindegy, hogy ez mennyire kényelmes, ill. hagy e nyomot!

20 évvel ezelőtt használtak először vízközegű vákuumpumpát - bárki utánajárhat! -, és nem véletlen nem terjedt el igazán:

 • levegő közegben egy finom műszerrel jobb, pontos, biztonságos szabályozás valósul meg
 • minden nap 30 percet kádban ülni, vagy zuhanyozni nem mindekninek megvalósítható (pl. család)
 • levegős pumpa bárhol használható, figyelemfelkeltés nélkül, teljes diszkréció mellett
 • számoljon utána a járulékos költségeknek!